Brev från ett par jag hållit vigsel för:

Bröllop Camilla & JohanOm vårt bröllop

Redan första gången jag träffade Calle för flera år sedan, kände jag att han skulle vara rätt person för att hålla en bröllopsceremoni för mig och min blivande man – t.o.m. innan jag hade träffat den rätte!

Så när det väl blev dags, träffades vi i Calles kök för att förbereda bröllopet, och det kändes på en gång helt rätt. Calle presenterade en form som kändes väldigt konkret och välstrukturerad, och så diskuterade vi oss fram till exakt hur vi ville ha det.

Själva bröllopet blev sen precis lika bra – eller bättre än vi hade trott. Calle agerade med värme och humor, och berättade hela tiden om varje steg i vigseln, så att alla kände sig trygga, avslappnade och välkomna, i det som för många bröllopsgäster var helt nytt och rätt så annorlunda.

Våra vänner och familjer tyckte att bröllopet blev en mycket positiv upplevelse, som fortsatte långt utanför själva ceremonin.
Alla tyckte om det, helt enkelt.
Det var också väldigt bra att Calle kunde rekommendera bra musikanter, som verkligen skapade en härlig stämning.

Avrundningen blev också fin – alla kunde i lugn och ro pratas vid, gratta oss, vara med på gruppfoto, och samtidigt lyssna på mer musik.

En verkligt fin sak var också att Calle efter bröllopet skickade oss papperen med hela upplägget för ceremonin nedskrivet – ett bra minne, inte minst när man ska sortera bilder!

Jag kan verkligen varmt rekommendera Calle till alla som vill ha ett speciellt och minnesvärt bröllop.


Camilla Watz
(gift med Johan Söderberg den 2 augusti 2003)

Bröllop Camilla & Johan

FUTHARK